Thursday, December 31, 2009

Saturday, December 26, 2009

My New Crocs Blue Sea


26/12/2009
mase ni beli kat Jasco Tebrau City
tingkat 1 belah hujung
mule~mule ingatkan nak beli warne Merah
pastu dia cakap x ade size lak, try pulak warne lain grey,baby blue,&white semua x ade size.
LOL tapi nasib baik warne blue sea ade..
boleh la tahan RM129.00 + 4 jibitz (2 jibitz RM10.90 & 2 jibitz lagi RM8.90)
so jumlah RM168.00
nasib baik mase tu aku kaye
agagaag..
tu lobang2 tu coming soon penuh nanti dah penuh aku post..
tapi yang paling penting Original la

[KL]Phenomena Event


Event to all dancer...
be there..

maybe i come for this event..
still in discussion

Sunday, December 13, 2009

Perjumpaan Akhir 5 Vokasional 1

Thanks arr sape yang datang 12/12/2009 Perjumpaan tu..
Aman,Kedah,A'ah,Afiq,Andy,filza,Amy,Mak Ton,Ika,Amira,adik mak ton & Faez Jam (from 5T1)
ape2 hal pon korang memang Rock..!!
walaopon ade yang nak balik awal aku hargai mase tu..
lepas tu semua dah balik Kecuali
Aku,Faez jam,A'ah,afie,Kedah & andy
gila la 5 orang ni
balik mule2 ingat nak lmbt siki jap lagi pukul 11
aku dengan A'ah balik awal pukul 12 arr
sbb aku naik kerate..
yg lain x nak sbb x muat kalau ade yg naik ade yg tak naik terase kecik hati pulak
balik jalan kaki lebih 50km kot
sampi maybe 4-5 pagi
nak wt mcm mane sorry la..
tak boleh nak tumpang kan 5 sekali gus...
Btw ni hari mmg gila la..

Thursday, December 10, 2009

Last Day At School (SPM)

Hari ni 10hb 12 2009 adalah hari terakhir aku berpakaian sekolah Di Sekolah Menengah Kebangsaan Senai (SMK Senai), Dimana aku Mengambil Exam Tasawwur Kertas 1 & 2.
Macam Biasa la Bangun Pukul 6.30am Bangun Mandi Ape semua tu..
Lepas tu gerak sekolah
7.15am Sampai Sane Lepak dengan Kawan2 Kat Kantin..
semua hampeh bukan Study Borak2 jek..tapi ade la 2-3 orang yg bace buku..
pukul 7.45 Gerak ke Bilik Peperiksan Standby kan barang masok bilik tu..
Kertas 1 Syukur Semua Boleh jawab ade la 2-3 Ragu~ragu sikit..
tapi last2 semua macam Sial hahahahah..
Ade budak Keluar Awal 30 minit jek
dah la kena Buat nyer panjang dia boleh keluar awal..
mmg sah la boleh lulus tu..okay
pas 1jam lebih kot ade pulak budak2 keluar jugak..
tu x kesah sngat la..
45 minit akhir paling Cilaka..
Pengawas Pon mcm NOOB~NOOB masok bilik peperiksaan Usha2 jek..
pas tu bela..hahha
Tak ade Pengawas budak2 ni TIRU la pe lagi..
ade yang lagi power Budak sebelah aku dia dah keluar, Budak Belakang nyer tukar Kertas Soalan tu..dengan selamber jek teros tuka..kat kertas soalan tu ade jawapan dia tulis
ha..pandai betol...yang lain tiru kiri kanan...
Aku Baik Hati mase tu Tiru 1 soalan jek tak Banyak....
mamber aku yg lebih2..
hmmmmmmm.....
Kertas Tasawwur 1 tamat..


Tiba pulak kertas 2 Tasawwur...
Ni kacang jek budak2 ni Main Hentam jek soalan Objektif
20 soalan Objektif & 20 lagi soalan Isi tmpt kosong..
ade la yang masih tiru..
pas tu ramai yang keluar...
tinggi budak2 aku jek..
yg lain bela..
Mase 40 minit akhir aku Tiru Lagi ni pon same jek pengawas bengap
malas nak jaga pe lagi...kasi tiru la...
aku tak bnyk la tiru 1 jek soalan (1 jek okay)
Pas tu PART ni yang paling best 1 minit lagi masa nak habis..
budak2 semua tengok Jam yg disediakan tu..
15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1>>>>>>>Kosong..
(semua satu bilik jerit tamat EXAM)
aku pon tumpang Happy..
nak balik sempat lagi budak2 ni duduk kat Kantin Bakar Mercun Bola..
Fuuuhhhh meletop siak...!!!
giler kesian budak perempuan dia orang belom habis Exam
dah kena Bom hahahaha..

Mase Time Nak Balik tu
aku pegi belakang jap jalan2 dengan Gurl sorang ni nak mintak no fone..
then masok sekolah balik Sial la semua dah bela...
naik Kereta Pengawan peperiksaan tu..
walao..!!! damn la tinggi aku sorang jek..
balik jalan kaki umah dekat jek..
hmmmmmmm nevermine..
sabtu ni jumpa kat SS(singah Selalu)
perjumpaan Akhir mmbr aku..
Bye...

Wednesday, December 9, 2009

Fear.FM

Fear.Fm
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

All about Hardstyle Song

Friday, December 4, 2009

Crazy Day 2

Aku Dah Lame Planing nak pegi KL (Event Crazy Day 2)
So kebetulan family aku nak pegi Langkawi, aku tak ikut family aku sebab....
aku nak Gi KL, Alang2 dah pegi langkawi baik aku hantar aku pegi KL ade event..
duduk kat umah sedara aku..

Ni hari ni ade masalah bapak aku pulak timbol.
Disebabkan itu family aku tak boleh pegi langkawi (aku tak boleh pegi KL)
adddoiiiiiiiiiii
tapi aku tak cakap 100% yang aku tak pegi okay
kira 50/50 peluang aku..
so korang rase dapat ker..??
teringin dowh aku..
1st time aku nak gi event KL ni..

"God Please Help Me"

Tuesday, December 1, 2009

Question

After you're done, repost and erase my
answers and replace them with your own.

1. What is your best friends name?
Hariss Haikal

2. What color underwear/boxers wearing now?
Dark Blue


3. What are you listening to right now?
Song

4. Whats your favorite number?
TWO

5. What was the last thing you ate?
Rice & Egg

6. If you were a crayon what color would you be?
RED

7. How is the weather right now?
Little Cold

8. Who was the last person you talked 2 on the phone?
The Buyer

9. The first thing you notice about the opposite sex?
-

10. Do you have a significant other
Yeah I do,But They A lot

11. Favorite TV show?
Remaja
Kamen Rider
Spontan
AC Sempoi
Naruto Shippuuden
Kelab Pop

12. Siblings?
4

13. Height?
185 Inci

14. Hair color?
Off course Black

15. Eye Color?
Black

16. Do you wear contacts?
For Waht..??

17. Favorite Holiday?
melbourne

18. Month?
LEO


19. Have you ever cried for no reason?
Some Time

20. What was the last movie you watched?
Jangan Pandang Belakang Congkak

21. Favorite Day of the Year?
-The Day SPM END-

22. Are you too shy to ask someone out?
Always

23. Can you do a headstand (not using the wall)?
NO

24. Hugs or Kisses?
SEX

25. Chocolate or Vanilla?
Vanilla

26. Do you want your friends to respond to this?
They dont understand

27. Who is most likely to respond?
-

28. Who is least likely to respond?
-

29. What books are you reading?
Zait From Gempak Starz

30. Piercings?
??

31. Favorite movies?
SAW 1 2 3 4

32. Favorite football Team?
MAN U

33. what were u doing before this?
COmment my BFF

34. Butter, Plain or Salted popcorn?
popcorn

37. Dogs or cats?
CAT

38. Favorite flower?
-

39. Been caught doing something you weren't supposed to do?
NO

40. Do you have a best friend of the opposite sex?
50/50

41. Have you ever loved someone?
Yeah (Shy)

42. Who would you like to see right now?
My Friemd In KL

43. Are you still friends with people from kindergarten?
NO

44. Have you ever fired a gun?
Many Time

45. Do you like to travel by plane?
YES

46. Right-handed or Left-handed?
50/50

47. How many pillows do you sleep with?
4

48. Are you missing someone?
Yes, When i was Kid

49. Do you have a Tattoo?
DOSA (NO)

Saturday, November 28, 2009

No update

Damnnn..
sorry lama tak update blog..
sebab dulu aku pakai google chrome (mcm internet la)
aku nak post update blog dia macam "block"
so aku tak boleh buat ape~ape arr..
sekarang aku guna Mozilla Firefoz
+ sekarang ni aku pon tengah SPM
jadi susah sikit la nak update...
tak pe
tunggu jek nanti akan datang aku update blog aku ni banyak2...
thanks..

Monday, October 12, 2009

Teh 3 Layer

Well you guy have try this one..
taste diffrent
ade rasa Kelat2 MAnis..
walao..
try 1 sure you want more..
&
for those who want to try can
get At Restoran ZZ/Mee rebos JB

My New Watch

G A BLUE

There Got 2 diffrent clock Digital & anlog cool ha...
well its been year since i buy the old one watch..
Thx to my father coz buy this watch for me..
hahaha also
my father buy my mother & little bro watch..
3 sekali gus..
Yeah...!!!


Saturday, October 3, 2009

Karipap Size XXXL

Ni karipap paling besar yang aku pernah jumpa..
mcm ni..
mase mama balik kampung ade la kawan dia kat sane kasi mama karipap size XXXL
sekali dia bawak balik nah amik ko aku rase tangan aku pon kecik nak ukur jenkal pon x lepas
dalam dia inti daging arrr..
fuhhh x pe ni kejap jek habis hahaha..
agak2 harge dia berape..??
hehehehe..

Friday, September 25, 2009

Showtek Fans Words

when U say HARDSTYLE,u say SHOWTEK
when I feel MUSIC,you feel THE WORLD IS MINE
when the world is against me,F.T.S(Fuck The System) i say
when U have a color,u have THE COLOR OF HARDER STYLE
when I party all night long,i am BRAINCRACKIN' myself
when WE aren't down,they won't HOLD US DOWN
when the EARLY SOUNDZ LIKE THE BASS i go DOMINATE DUST 2 DUST as RAVER & a PARTY LOVER goes 2 BLACK
when DOWN WITH THIS IN MY HOUSE OH HAPPY DAYS go GREEN STUFF
WE LIVE 4 THE MUSIC
SHOWTEK 4 LIFE HARDSTYLE LIVES

Thursday, September 17, 2009

Street Art

Nice man, some day malaysia will create it

My Other Hobby

Ni kira hobi aku la
sbb aku dah kumpul semenjak darjah 3/4 hingga sekarang la (17 tahon)
kadang2 bosan jugak asik Shuffle jek so bace majalah,komik pon best jugak..
ni antra koleksi aku..
Koleksik Komik

Koleksi Gempak,Utopia,starz,hype, tapi paling bnyk gempak la

(tapi bnyk isu aku miss)

koleksi part 2

Ni Majalan lain arr kalau nak tau bab2 info Telefone,Game,& love

kat sini arr..hahaha

http://www.gempakstarz.com/

Monday, September 14, 2009

taylor Swift Kanye West

Kanye West ruined Taylor Swift's night at the MTV Video Music Awards on Sunday night during her acceptance speech.
Kanye west you suck..!!!
even you have great video but now you suck man...
everybody hate you right now...
for taylor swift you the best of the best...keep it up...

Sunday, September 13, 2009

Fuck

Hari ni 13/09/2009 pukul 5.20-5.50pm
aku "ontheway" hntr adik aku balik asrama la naik kerata..
bapak aku driving adik aku duduk depan, aku dok belakang.
so mcm biase la hntr budak balik asrama...
x jauh sngt la 10-20minit x silap aku dah sampai
hmmmmmm....
then adik aku dah keluar aku pulak duduk depan..
dalam ontheway balik tu
mcm biase la mase tu nak cepat sbb dah nak dekat BERBUKA
makanan pon belom beli lagi....
ape lagi papa aku Speed arr..
then ade satu sempang belok tu mule2 dari jauh nmpk lampu merah..
then bila dah dekat hijau so speed balik la..
mase tu time nak belok ade "KERETA KANCIL WARNE PUTIH"
berhenti kat betol2 tepi simpang tu..aku pon x tau ape pasal..
pada hal lampu dah hijau dia blh stay..
kebetolan pulak mase tu kereta bapak aku jauh lagi...
so potong arr kereta tu dah sebelah (mase tu nak belok kiri)
lepas belok papa aku speed arr..
biase arr nak kejar time...
then depan ade moto buat U-turn
fuuuhh mase tu dah dekat dah tapi x la dekat sanagt jauh lagi tapi dgn speed ni mcm dekat jek..
hahahaha...
lepas tu perjalanan diteruskan...
then papa aku nak belok kanan pulak
masok terowong tiba2 kereta papa aku slow la kan...
Nak tau mase time nak belok tu kenape..??
ade "KERETA KANCIL WARNE PUTIH, driver BERKEPALA BOTAK, PAKAI SPEK MATE WARNE HITAM"(mcm mamat skinhead jek)
lagi laju dari kereta papa aku..
dia pon Hoon la tapi hoon buruk nak mampos x kuat pon..
hahaha..
dia bukak tingkap dia tunjuk "FUCK"
walao..
aku pon tertanya2 ape hal dia ni....
masok air ape..then nasib baik mase tu dia x ikut masok trowong sbb dia jalan teros papa aku belok kanan..
fuhhhh...
giler bai badan gemok tapi takut...
kalau berani berhenti tepi arr kalau x puas hati setaka tunjuk fuck jek wt ape sial.
aku rase dia x puas hati mase time bapak aku potong dia time nak masok simpang belok kiri tu kot..zzzzzzzzzzz....
so kesimpulan nyer ni la manusia sekarang kalau tak puasa hati misti nak tunjuk fuck...
cehhh...penakot...nasib baik time tu bulan puasa kalau x dgn aku2 sekali dah Double Fuck kat dia...Btw thx you & fuck you..

Saturday, September 12, 2009

T-shirt GS 100%

Action 100%
Terror 100%
Geek 100%

Girl Power 100%

Action 100% standby aku beli..

Tuesday, September 8, 2009

Thursday, September 3, 2009

The Meaning In Latin Baxx

Well about 1 year i've been thinking what the meaning "Nunquam Trado"
wich the words that i saw in Baxx Royal T-shirt


Now i know what the meaning of this words..
hahahaha..
its mean..
Nunquam Trado = Never Surrender
LAMO..

Sunday, August 30, 2009

Thursday, August 27, 2009

Transformers: Revenge of the Fallen FULL VID





If you fell free watch here...

hard to get it..

Transformers: Revenge of the Fallen

but the bad is no SUBTITTLE

cheers..

Sunday, August 16, 2009

Ronda~ronda

Semalam tarikh 15/8/2009, ni la paling bnyk aku pegi ronda jalan2 kat JB..
12.50-5.45pm
pegi Graveyard pt.4 at Plaza DNP
>>
then balik la naik busy bayar RM1 dari palza DNP gi City square
dalam 10-20 minit jek beli icecream OREO kat MCD
>>
Then call papa dia ade kat pasada(dekat jek)
pas tu jalan kaki dalam 2-3KM
sampai Pesada...nmpk papa aku...
stay dgn papa aku..
then kakak & adik aku ade kat dalam tgh cari barang
kebetolan mase tu ade PC FAIR..
aku pon masok tgk kakak aku beli MP3
daaammnnn jelaz aku...
>>
6.30~8.30
Pegi JASCO Tebrau beli kasot baru..untuk adik aku yg kecik
waaaaaaa + jelaz aku..
but that's okay..
then by papa cakap dia lapar wan EAT..
makan dekat warung wak dol (satey broo)
satey x20 daging & x20 Ayam
aku makan x15 batang campur..
>>
balik umah...
penant giler..hahahha..
PLAZA DNP>CITY SQUARE>PESADA JB>JASCO TEBRAU>WARUNG WAK DOL
x5 tmpt dalam 1 hari penat la sial..!!!
BTW i will remamber this momment...!!!
thanx father,my sister,littlesister & little brother..(my mom x follow la)

Monday, August 10, 2009

Graveyard 4 15 Aug 2009


The Graveyard Part 4
15/08/2009 ( sat )
1pm-6pm
Another world ( Eskimo Joy)

(click the map for full view)
Its be long time me to go event Shuffle..
hahahah...
this my 1st Gig I will go for this year..
My Foot Cannot be hold anymore...
just rockin for that moment..
fuck yeah..!!!
Be There Forther Mucker..!!
&
If any of you ignorance That place...
it simple 1st go CITY SQUARE > TAKE TAXI
> THEN SAY TO DRIVER TAXI WANT GO "NEW YORK HOTEL" (COST AROUND RM10-5.)
THEN TAKE SOME WALK STRAIGHT then you will see..
the Graveyard 4 event..okay..

Thursday, August 6, 2009

Approve Myspace Friend

Well all most everday i online myspace &
also friend request increasing
so then i approve...
you know what..
after approve they all do me noting..
just make friend keep more & more..
WT..H...
NO message,comment,or just say "HI" to me..
what do you want from me..??
you think IF i FAMOUS i have many friend..??
you wrong coz i only have some friend only..
hmmmmmmm...
so of them i know after approve the 1st comment he/she will say this..
"hey thanx coz approve me, COMMENT MY PIC OKAY.."
comment your pix..??
so mypicture Who want comment..??
zzzzzzz...
so,i guest i dont have choise just Delete you for my friend list..
"go to Hell..!!"
if you shifted, so then you are the next will be delete..

Friday, July 24, 2009

Mamber Datang

Hari ni 24/7/2009 pada waktu 8.30~9.15PM malam..
aku hari ni tido awal entah penat sngt..
dalam pukul 7.45 mcm tu arr smpi pukul 8.30~9.15 mcm tu arr..
tibe2 kakak aku kejut ckp "arip mamber ko datang tu"...
tapi sebelom tu mmbr aku ade ckp kat sekolah nak amik aku jalan2 naik moto jap
aku pon ingat mmbr aku nak datang amik aku..
so dengan lincah nyer aku lari tengok2...
Adoooooiiiiiiii
kawan line2 mane2 tah tibe2 dtg umah aku..
aku pon x leh nak wt ape2...
bukak pintu pas tu teros tanye dia"ape hal..??"
dia cakap "wei ko ade duit arr RM1 kerr 2-3 ringgit" aku nak pinjam blh..??
besok aku bayar...(besok hari kokorkulum)
aku pon tanye balik " ko nak wt ape dgn duit tu"
"ala aku nak gi Kulai jap Tengok mmbr aku abang dia main BOLA.."
"mmbr aku dah gerak dah, ni nak follow naik moto mmbr aku nak gi sane jap"
WTF..!!!
X ADE DUIT STILL NAK JALAN2 NAIK MOTO KERR..??
bapak arr..
aku pon ckp "aku pon tgh x ade Sen ko nak pinjam aku"
pas tu dia merayu~rayu kat aku...
aku x leh ckp ape arr...x kan nak wt bodo jek kalau mmbr dtg kan..
so aku masok umah jap cari la duit kat celah2 mane...
tengok ade duit la kat celah2..then amik kasi la dia yg aku jumpa tu RM1.00 jek..
dia pon "Singgit pon jadi arr" LOL
lantak ko arr
aku x bagi karang ape pulak dia kasi.....
yg aku x tahan dia datang nak mintak 2-3 ringgit jek hahahahahaa....
dah mcm mintka sedekah pulak...
pas tu dia bela...
mcm bodo x bodo arr kalau datang umah orang mintak 2-3 ringgi jek..
umah dekat lain citer, ni umah jauh2 datang tumpang moto orang lain pas tu bagi salam..mintak duit 2-3 ringgi jek..
x leh bela la....tapi kalau korang ade dalam situasi mcm ni pon misit korang bagi kan...
x kan orang mintak seringgit-2 x leh...
so hakikat nyer aku yg semangat2 save tenaga tido tadi ingat kan mmbr aku ajak jalan2 tibe2
orang lain yg dtg x ade semangat dah...
ni tulis pon cincai2 jek huhuhuh...
-tamat-

Thursday, July 23, 2009

50/60 EFVF

Earth Faderation Vector Force (EFVF)
Fucking asome hoodies laaa...
like syawal/yoshiro punye...
but this hoodies online avalible in indonesia only..
Fuck..!!!!!!
lawa giler..

Wednesday, July 22, 2009

Kid Cudi vs. Crookers - Day & Night



Fav Blog

This is my FAV blogspot coz its looks asome..
i like the way he profile design...not simple,smooth,and always me me feel want look everyday at this blog...
but i dunno how to sucribe this blog so just open the blog see new's...
chress..
Ganjaguru2000..

Lame giler x online

2 minggu lepas x silap aku hari isnin or selasa..mcm tu arr..
PC rosak...
rosak sbb internet x leh on..aduuhhhh tah kenpe tah..tu yg x update blog ni..
heheheh...
sorry...
tapi skrg dah oaky dah..
dia sbb setiap kali aku update internet explore 8.0 yg baru punye misti rosak..
so umah aku pakai version Internet Explore 7.0 jek...
ala x ade beza pon ape yg penting aku online update...
Dalam 2 minggu x online tu pehhggg bagai nak RAK aku asik pikir nak online jek tu pon online seminggu sekali kat CC(cyber Cafe)...walaupon CC tu jauh hampir 4-5km but still jalan kaki nak gi sane semata2 nak online (dashyat gilerrr)..
so relax jek pas ni aku akan update lagi bnyk infomasi..yeah..
Arip-The Infomer-

Monday, June 15, 2009

Save Bajet Duit sekolah

okay skrg ni aku tengah sengkik so aku nak save duit dengan duit sekolah yg berbekalkan RM4.00 - 3.00 untuk 1 hari..mcm ni..:

1 hari = RM 4.00 - 3.00 (aku + lagi 20sen)
belanja duit = RM2.00 (beli karipap x3/4 + air chawanx1)
karipap x1 = 30sen (30sen x 4 = 1.20 / 30sen x 3 = 90sen)
air cahwan x 1 = 50sen
save duit = RM2.00

modal balik = RM1.00 - RM2.00

RM2.00 x 1 hari..
5 hari = RM10.00
huhuhu masok wok..

bab kata orang jimat cermat amalan mulia..

Y S H R Hoodies

Asome Hoodies, Like digital Wolrd plus with robotic...

Dispatchwork in Berlin


Merging Street and Public art, Jan Vormann recently took his love of plastic to Berlin. There he “dispatched” holes remaining from WWII. walk this place just bring your some lego...
look asome...

Photography


well around 1 or 2 week's ago i saw my father got nikon camera for photography (Nikon F56), its old...But what was i thinking is....i want to be photography, so then should i use old camera..?? hmmm..........
Old is not important..
nevermine everbody learn to. So i decided to use then,after couple of day i take picture not so good but when i look back hahaha..

fell want take picture more...

so maybe i should "Stop Shuffling" be a photography much batter...


learn for the beginning then you see the father..

Wednesday, May 6, 2009

[JB] Shuffle Competition For Charity May 2009 (UPDATE)

Shuffle Competition
(click picture for full view)




Venue : Dataran Bandar Johor Bahru
Time : 12PM - 3PM
Date : 17 May 2009 SUNDAY
Register : RM70



* Max 20 group
* Max 5 person


- More Info can PM us.Thanks.

RULES:
-no jean
-no mask
-no veil
-no unclean music
-IMPORTANCE
*ALL MUST WEAR SPORT ATTIRE TO
KEEP THE SPIRIT BURNING

Afmasuk Aril + shuffle VIDEO by DJ AIMME

Tuesday, April 21, 2009

Throw fone In front Disciplined Teacher ?

last week before teacher Mathematic (not sure) come to my room class, some of student study,play,chat with friend & clean The room you know ppl always get bored in school..
then teacher coming teach in my class...
after that..(huhuhuhuhuh)
Disciplined Teacher (Cikgu ZUL & ARHAM L.O.L) come & say "ok kelas spotcheck"....everbody wow..!! turn eyes into Big (hahah joke), then separate Sex male and female....
boy go out (cikgu zul) & gurl inside room class (arham) boy got sport check on nail,hair,& bla bla bla....and gurl also same as boy..
after that my friend name amira (not real name) always got Aim by this both Disciplined Teacher, amira has be sport check all..then i did relize she bring he cell phone in school & put at drink bottle (?????) then zul try to open the bottle she take bottle run away faster...with out reason (maybe scare).....
after 5-8 minute he come back..then THROW HER CELL PHONE IN FRONT Disciplined Teacher...how brave this gurl is it...?? then amira enter the calss room back with unknow face about he fone that he throw....
so maybe she rich can buy other cell phone..
huhuhuhuh..

Thursday, April 2, 2009

HR T-shirt Design 9th Limited Edtion All Colour

ALL SIZE AVAILABLE


(T-shirt Black/Printing White)
(T-shirt Black/Printing Orange)
(T-shirt Blue/Printing White)
(T-shirt Green/Printing Yellow)
(T-shirt Pink/Printing White)



CONTACT : 012 789 0905 , 012 797 7762


email : guo_sen@yahoo.com.sg
o2_arip@yahoo.com (for more info)

Shuffle Competition May 2009

Shuffle Competition
(click picture for full view)

Monday, March 30, 2009

Sell > HR Design 8th Limited Edtion











Size L
Price: RM***.00
(Price add My Myspace or YM i will tell you..)
serious buyer okay..




Thursday, March 26, 2009

Shuffle Competition march 2 days 2009


(click The Picture For Full View )






(click the Picture For Full View)

PERTANDINGAN TARIAN SHUFFLE

DATE: 29.MAC.2009
TIME: 2pm - 6pm
PLANCE : Pentas IOI mart

UNTUK DAFTAR: (SAM) 019 - 7610710

Gackt - Journey through the Decade MV

This is From Kamen Rider Decade Opening Song I love this song
so sick watting this song release..
Not This song already release






Artiste : Gackt
Song: Journey though the Decade
Year: 2009
Lyrics:

Miageru hoshi sorezore no rekishi ga kagayaite
Seiza no you sen de musubu shunkan hajimaru legend
Aurora yurameku jikuu wo koete
Tobikomu meisou suru Parallel world

On the road dare mo tabi no tochuu honto no jibunjishin deau tame
Arukitsuzukeru no sa ima wo We are all travellers
Boku no me no mae ni hirogaru kokonotsu michi wa itsuka kasanatte
Atarashii yoake e to tsuzuku michi ni kawaru no darou
Mokugekise yo Journey through the decade

Rensu goshi ni kiritotta keshiki wo mitsumete mo
Shinjutsu to wa kokoro no me no naka ni utsuru mono sa
Dokoka de tatakai no maku ga aki
Boku to iu genjitsu sarou Halation

On the road tabi ni deru riyuu wa sekai ga horobiru mirai kawaru tame
Motto tsuyoku yume wo idake We are all dreamers
Boku no unmei wa kanarazu juudome ni tachi agatta sono toki ni
Atarashii kaze wo torinukete michi ga hiraku no darou
Mokugekise yo Journey through the decade

Jibun ga shunkan goto ni ketsudan suru sono subete de
Mirai wa risou ni mo zetsubou ni mo kawatte yuku
Dakara kitto shinjita michi hashire

On the road dare mo tabi no tochuu honto no jibunjishin deau tame
Arukitsuzukeru no sa ima wo We are all travellers
Boku no me no mae ni hirogaru kokonotsu michi wa itsuka kasanatte
Atarashii yoake e to tsuzuku michi ni kawaru no darou
Mokugekise yo Journey through the decade

Tuesday, March 17, 2009

Sunday, March 15, 2009

Got Idea

We always thinking everday...
then when we got diea...
taaadaaa..!!!

Do Not....

don't play with me..

Thursday, March 5, 2009

PSP??







Behold, the new PSP.
Not! Its a fan mock up. But rumour has it that its gonna be a complete aesthetic redesign, including a sliding screen, but no new hardware inside. Apparently it comes with touchscreen too, DS better buckle up. I dig this design with big ass screen though, would buy it if its real.

Wednesday, March 4, 2009

[KL, PENANG & JB] RECHARGE Freeze The Moment






[KL, PENANG & JB] RECHARGE Freeze The Moment 20th, 21st and 27th March


20th March 2009 - Kuala Lumpur - Blanc Le Club
21st March 2009 - Penang
27th March 2009 - Johor bahru - JB Discovery

KL and Penang - Aly and Fila
JB - Organ Donors


Myspace Profile views

hope soon myprofile
will be view by million people..
yeah..!!!