Sunday, March 28, 2010

Play Dota To much

This is what will happen when playing too much DOTA. In an exam, students were asked to determine the opposite of the words given, and here’s the result.


1490471845_3dd2933943



Opposite of Pro? Noob. LMAO. Even the teacher doesn’t know what noob is.

Wednesday, March 24, 2010

1st Time Kerate Accident




25 march 2010
3.00 - 3.45PM
mase ni aku sorang~sorang kat rumah kira bosan la.. so ayah aku tak ade dia pegi mane tah kubur kerabat (rasia) pastu kebetulan pulak ayah aku tak pakai kereta dia,dia naik keta orang lain aku ingat nak bawah kereta (perdana V6) tu selalunya aku bawak kereta mintak Izin ni ayah aku tak ade aku bawak jek la jalan~jalan.. lepas dah jauh rase aku bawak ade la satu tempat tu lorong dia kecik giler sebesar 1 lori mcm tu la.. Tempat tu pon kira jambatan kecik la ade tiang kat kiri kanan aku jalan la. Lepas tu Lori kan depan pulak..adoohhhh aku pon ingat nak kasi dia jalan dulu then dia stop aku jalan la bila aku jalan dia pulak jalan habis aku ketepi~ketepi keerrrkkkkkkk.... nak kau terserit kat tiang jambatan tu tiang tu warne kuning pehhgggg aku panic ni.. cari port berhenti tengok fuhhhhhh tak leh cakap ape.. nasib baik mood ayah aku baik kalau tak DIE la jawab nyer
kene kerat..lesen kereta baru L nak bawak jugak kan dah kena
lensen P aku dapat minggu depan hmmmmm..
mcm2 la..


Sunday, March 21, 2010

Day-out Drawing Face

(Click Picture For Full View)

21/march/2010
mase ni baru jek balik dari kampung ade kenduri arwah
belah bapak aku..
lepas smpi teros singgah pesada then pegi Angsana (Mall)
kebetulan pulak ABPBH
so jalan2 pusing2 kat situ..
pastu terjumpa orang ade buat "drawing Face"
ala2 kartoon la..
adik aku pon mcm syok jek dia pon mcm nak..
orang tu cakap "kejap jek ni siap"
dia pon lincah la nak..
tapi aku Respect arr x smpi 10 mint dah siap semua..
harge murah pulak..x smpi rm20 ringgit..
size F4...
tapi ade sikit kurang la, tak 100% muke dia same..kira OK la..
hahaha..

Nah Bonus

Video Preview:

video



PS: To Owner Video (Mrs.Pink) sorry aku pinjam memory card ko nak upload gmbr..
jgn marah Child2 okay..
kalau marah jugak KFC aku belanja
=D

Thursday, March 11, 2010

message to my Mama about Result

1st nak cakap sorry la mama sebab dah buat mama kecewa dgn result spm arip..
arip tau mama misti malu kan dapat tengok result arip mcm ni..
papa pulak marah kasi down lagi cakap "ko dapat result mcm ni ko ingat ko boleh pegi mana??" arip pon skrg mcm blur buntu mcm kawan arip sampai dah putus harapan
pastu kawan~kawan offis mama pulak tanye "anak ko dapat berape A?"
fikiran mama misti berlapis nak menyebut nya..
kalau boleh nak sebut yang "C" pon dah alahai Down
Tapi mama,mama harus tau setiap orang ade kelebihan dan kekurang nya..
tapi tu la kelemehan arip lemah dalam pelajaran..
tapi dalam diri arip ade benda lain yang arip pandai cuma tuhan belom tunjuk lagi
tak bermakna arip gagal selama2 nya tapi buat masa sekarang mama dgn papa misti malu kan
ape la nasib dapat anak mcm ni
"adik sendiri pon lagi pandai"
abang? ibarat mcm sampah sekarang ni..
bagi arip lagi teruk dari sampah
x guna dah orang tak pandang dah amik keje kilang pon belom tentu dapat..




mama ingat tak, mama ade call arip tanye ape result arip masa kat sekolah tu kan..?
sebenarnye mase tu arip kalau boleh tak nak balik,mama..
kalau boleh masa tu rase nak lari jek dari rumah jumpa mama pon mama nak nangis
"anak mana nak tengok mak dia menagis?"
pastu balik pon magrib
sampai x cakap ape2 pon cakap sepatah dua jek
hmmmm..
k arr mama bace ayat arip pon belom tentu mcm paham sangat..
macam arip kata "arip lemah dalam pelajar"
akhir sekali terima kasih la for everything
&
sorry mama&papa mungkin arip tak boleh gi mana2 nak buat diploma pon
hmmmmm
tu jek
bye

Monday, March 1, 2010

SHOWTEK Live In Malaysia



Ask Me Anything

kalau ade soalan nak tanye
tanye la kat sini..

http://www.formspring.me/Arvip