Sunday, March 21, 2010

Day-out Drawing Face

(Click Picture For Full View)

21/march/2010
mase ni baru jek balik dari kampung ade kenduri arwah
belah bapak aku..
lepas smpi teros singgah pesada then pegi Angsana (Mall)
kebetulan pulak ABPBH
so jalan2 pusing2 kat situ..
pastu terjumpa orang ade buat "drawing Face"
ala2 kartoon la..
adik aku pon mcm syok jek dia pon mcm nak..
orang tu cakap "kejap jek ni siap"
dia pon lincah la nak..
tapi aku Respect arr x smpi 10 mint dah siap semua..
harge murah pulak..x smpi rm20 ringgit..
size F4...
tapi ade sikit kurang la, tak 100% muke dia same..kira OK la..
hahaha..

Nah Bonus

Video Preview:

video



PS: To Owner Video (Mrs.Pink) sorry aku pinjam memory card ko nak upload gmbr..
jgn marah Child2 okay..
kalau marah jugak KFC aku belanja
=D

1 comment: