Friday, September 25, 2009

Showtek Fans Words

when U say HARDSTYLE,u say SHOWTEK
when I feel MUSIC,you feel THE WORLD IS MINE
when the world is against me,F.T.S(Fuck The System) i say
when U have a color,u have THE COLOR OF HARDER STYLE
when I party all night long,i am BRAINCRACKIN' myself
when WE aren't down,they won't HOLD US DOWN
when the EARLY SOUNDZ LIKE THE BASS i go DOMINATE DUST 2 DUST as RAVER & a PARTY LOVER goes 2 BLACK
when DOWN WITH THIS IN MY HOUSE OH HAPPY DAYS go GREEN STUFF
WE LIVE 4 THE MUSIC
SHOWTEK 4 LIFE HARDSTYLE LIVES

Thursday, September 17, 2009

Street Art

Nice man, some day malaysia will create it

My Other Hobby

Ni kira hobi aku la
sbb aku dah kumpul semenjak darjah 3/4 hingga sekarang la (17 tahon)
kadang2 bosan jugak asik Shuffle jek so bace majalah,komik pon best jugak..
ni antra koleksi aku..
Koleksik Komik

Koleksi Gempak,Utopia,starz,hype, tapi paling bnyk gempak la

(tapi bnyk isu aku miss)

koleksi part 2

Ni Majalan lain arr kalau nak tau bab2 info Telefone,Game,& love

kat sini arr..hahaha

http://www.gempakstarz.com/

Monday, September 14, 2009

taylor Swift Kanye West

Kanye West ruined Taylor Swift's night at the MTV Video Music Awards on Sunday night during her acceptance speech.
Kanye west you suck..!!!
even you have great video but now you suck man...
everybody hate you right now...
for taylor swift you the best of the best...keep it up...

Sunday, September 13, 2009

Fuck

Hari ni 13/09/2009 pukul 5.20-5.50pm
aku "ontheway" hntr adik aku balik asrama la naik kerata..
bapak aku driving adik aku duduk depan, aku dok belakang.
so mcm biase la hntr budak balik asrama...
x jauh sngt la 10-20minit x silap aku dah sampai
hmmmmmm....
then adik aku dah keluar aku pulak duduk depan..
dalam ontheway balik tu
mcm biase la mase tu nak cepat sbb dah nak dekat BERBUKA
makanan pon belom beli lagi....
ape lagi papa aku Speed arr..
then ade satu sempang belok tu mule2 dari jauh nmpk lampu merah..
then bila dah dekat hijau so speed balik la..
mase tu time nak belok ade "KERETA KANCIL WARNE PUTIH"
berhenti kat betol2 tepi simpang tu..aku pon x tau ape pasal..
pada hal lampu dah hijau dia blh stay..
kebetolan pulak mase tu kereta bapak aku jauh lagi...
so potong arr kereta tu dah sebelah (mase tu nak belok kiri)
lepas belok papa aku speed arr..
biase arr nak kejar time...
then depan ade moto buat U-turn
fuuuhh mase tu dah dekat dah tapi x la dekat sanagt jauh lagi tapi dgn speed ni mcm dekat jek..
hahahaha...
lepas tu perjalanan diteruskan...
then papa aku nak belok kanan pulak
masok terowong tiba2 kereta papa aku slow la kan...
Nak tau mase time nak belok tu kenape..??
ade "KERETA KANCIL WARNE PUTIH, driver BERKEPALA BOTAK, PAKAI SPEK MATE WARNE HITAM"(mcm mamat skinhead jek)
lagi laju dari kereta papa aku..
dia pon Hoon la tapi hoon buruk nak mampos x kuat pon..
hahaha..
dia bukak tingkap dia tunjuk "FUCK"
walao..
aku pon tertanya2 ape hal dia ni....
masok air ape..then nasib baik mase tu dia x ikut masok trowong sbb dia jalan teros papa aku belok kanan..
fuhhhh...
giler bai badan gemok tapi takut...
kalau berani berhenti tepi arr kalau x puas hati setaka tunjuk fuck jek wt ape sial.
aku rase dia x puas hati mase time bapak aku potong dia time nak masok simpang belok kiri tu kot..zzzzzzzzzzz....
so kesimpulan nyer ni la manusia sekarang kalau tak puasa hati misti nak tunjuk fuck...
cehhh...penakot...nasib baik time tu bulan puasa kalau x dgn aku2 sekali dah Double Fuck kat dia...Btw thx you & fuck you..

Saturday, September 12, 2009

T-shirt GS 100%

Action 100%
Terror 100%
Geek 100%

Girl Power 100%

Action 100% standby aku beli..

Tuesday, September 8, 2009

Thursday, September 3, 2009

The Meaning In Latin Baxx

Well about 1 year i've been thinking what the meaning "Nunquam Trado"
wich the words that i saw in Baxx Royal T-shirt


Now i know what the meaning of this words..
hahahaha..
its mean..
Nunquam Trado = Never Surrender
LAMO..